Известие
Collapse
No announcement yet.
От 225/45/17 на 235...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kartell Покажи съобщениеС 18-ките колата залепва за пътя
Comment
-
Първоначално публикувано от kartell Покажи съобщениеС 18-ките колата залепва за пътяAlfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Първоначално публикувано от Yureti Покажи съобщениеАз сложих 225/45/17 и ми се струва, че друса повече ...
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеС тия 18 твойте колата много добре изглежда,днес те видях извън София,пътувах към Бургас,аз бях една сива 166-СА 6166
А относно друсането, със сигурност друса малко повече, но тя возията се променя коренно с по големи джанти!FIAT Punto 1,9 JTD
EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIMsigpic
Comment
-
Няма как де не паснат.На този модел Алфа колкото е по-голяма и широка гумата толкова е по-добре.Мен ако питаш 20-ката е жестока за този модел,ама става неизползваема в Българияsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщениеПогледни ми поста малко по-нагоре в темата и шеразбереш дали пасватAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от to_lose_HEART Покажи съобщениеСтава въпрос за джанти 18" 8.0x18 5/108 ET 30 с гуми 225/40/18, пасват ли добре на колата. Много ме съблазнява мисълта да скоча на такива а оригиналните да ги оставя за зимни гуми
Иначе колата върви като по релси, аз моята с тия джантоци я карах на пистата в Серес. И 235/40/18 се събират без проблеми.
Comment
-
Last edited by Linkestis; d.m.y г., 20:20.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеЗащо трябваше пак да пускаш тези снимки?Да ни дразниш ли?
И щото още не мога да я прежаля тая кола и се кефя да гледам старите снимки. Една от любимите ми коли на всички времена. Най-любимата дори. Затова и още не съм си я махнал от подписа. Мъкааа, мъка...
Comment
-
Имаше едни снимки където си я снимал до морето/Гърция/просто беше Уникална!!!!!sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
Comment